Zoeken

Bibliotheek IJmond Noord introduceert Voetbalexperience

Torsten Dettlaff
Picture of Sabrina Koster

Sabrina Koster

Het Nederlands elftal gaat door naar de halve finale van het Europees Kampioenschap en ook Bibliotheek IJmond Noord gaat mee in de voetbalstemming. Diverse scholen in Beverwijk en Heemskerk hebben enthousiast deelgenomen aan het project Scoor een Boek. De Bibliotheek sluit het geheel woensdagmiddag af met een spetterende voetbalexperience.

Op woensdag 10 juli vindt er een feestelijke middag vol voetbalplezier plaats in de bibliotheekvestiging Beverwijk. Kinderen tussen zes en twaalf jaar zijn tussen 15:00 en 16:30 van harte welkom om deel te nemen aan een reeks leuke en sportieve activiteiten.

Ook als de school van de kinderen niet heeft meegedaan met Scoor een Boek zijn ze welkom om mee te doen aan deze activiteiten. Aanmelden is niet nodig.

Dit kun je hier doen

Bij binnenkomst krijgen ze een strippenkaart waarmee ze kunnen deelnemen aan verschillende voetbal gerelateerde activiteiten. Bij een volle kaart ontvangen ze een klein cadeautje.

Kids kunnen deze middag meedoen met blaasvoetbal en tafelvoetbal. Ook is er een knutselactiviteiten: Maak je eigen voetbal T-shirt. Aan de hand van een green screen kunnen kids op de foto met hun favoriete voetbalspeler of voetbalteam. Hun voetbalkennis wordt getest met een voetbalquiz en voor liever zelf voetbalt, is er ruimte om mee te doen met voetbal trucjes, oefenen met een klein doeltje en dribbelen. Limonade en snoepjes worden verzorgd om de energie op peil te houden!

Vanaf medio september 2024.