Zoeken

Visie

Iedere straat heeft wel een buur die weet wat er speelt. Die de info uit eerste hand heeft – en het anders wel aan diegene vraagt. Tijdens een gezellig praatje met deze buur steek je altijd weer een hoop op. Het belangrijkste? De info die je van hem of haar krijgt, is altijd betrouwbaar.

Een streekomroep lijkt daar sterk op. Of je nu naar de radio luistert, de tv-programma’s bekijkt of de website bezoekt: tussen alle gezelligheid door hoor en zie je wat er in je directe omgeving aan de hand is. Nieuws verzameld en verteld door betrouwbare verslaggevers. Mensen die voor dag en dauw op zoek zijn naar wat er speelt en belangrijk is voor mensen die in die streek wonen en werken.

IJmond 360 is de streekomroep voor, maar vooral van de IJmond. Met een blik van 360 graden praten onze verslaggevers en vrijwilligers met hun publiek. Door goed te luisteren en te kijken zorgt de omroep ervoor dat er een goede mix is van ontspanning, cultuur en informatie.

De streekomroep IJmond 360 staat middenin de IJmond: een gebied met prachtige natuur, innovatieve industrie en initiatiefrijke burgers. Samen maken we IJmond 360 het verzamelpunt van iedereen die in de IJmond werkt en woont.

Vanaf medio september 2024.