Zoeken

Tegenstellingen door de lens

Fotokring Heemskerk
Picture of Sabrina Koster

Sabrina Koster

Vanaf 19 juni tot 19 juli en van 22 juli tot 30 augustus presenteert Fotokring Heemskerk de fototentoonstelling “Tegenstellingen” in het Stadhuis van Beverwijk. Deze kleurrijke expositie bestaat uit twee series foto’s, waarin de fotograven met elkaar hebben samengewerkt.

Sabrina Koster | Africa Only Fotokring Heemskerk

Dit is er te zien

Serie één is te zien tot 19 juli. Deze bevat 18 grote foto’s (formaat 40 x 60 cm) die tegenstellingen op verschillende manieren verbeelden. Soms is de tegenstelling overduidelijk, maar in andere gevallen zet het de kijker extra aan het denken. Op 22 juli worden de foto’s gewisseld voor serie twee, waarin hetzelfde thema wordt voortgezet.

Dit is Fotokring Heemskerk

Fotokring Heemskerk is opgericht in 1959. De Fotokring bestaat uit enthousiaste  amateurfotografen in de regio IJmond. De fotografen richten zich op diverse genres, waaronder landschapsfotografie, macrofotografie, portretten, avondfotografie en architectuur.

Iedereen, van beginnend tot gevorderd, is welkom bij Fotokring Heemskerk. Ze delen hun passie voor fotografie en ontwikkelen samen hun vaardigheden.

Dit is wanneer je de expositie kunt komen bekijken

De expositie is gratis te bezoeken in de publiekshal van het stadhuis op het  Stationsplein 48, Beverwijk. Je kunt gratis de werken komen bekijken tijdens de openingstijden van het stadhuis.

Vanaf medio september 2024.