Zoeken

Binnenkort in Heemskerk: Rock ‘n Roll Donkeys

Rock n Roll Donkeys
Rock 'n Roll Donkeys
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Rock ‘n Roll Donkeys is een inmiddels jaarlijks terugkerend festival in het centrum van Heemskerk. Het vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 juni van 12:00 tot 17:00.

Dit is Rock ‘n Roll Donkeys

Rock ’n Roll Donkeys is een festival in het centrum van Heemskerk dat helemaal in het teken staat van de jaren vijftig. Het festival bestaat onder meer uit optredens, passerende oldtimers, dansdemonstraties en nog véél meer.

Zo stonden er vorig jaar onder meer een aantal wereldberoemde Elvis-imitators op de bühne, zoals Ciaran Houlihan uit Ierland en Emilio Santoro uit de Amerikaanse staat Californië. Laatstgenoemde won nog niet al te lang geleden de eerste prijs tijdens het Niagara Falls Elvis Festival.

Het evenement werd in 2022 voor het eerst georganiseerd en is inmiddels dus aan haar derde editie toe. Het festival ging vorig jaar nog gepaard met een enorme hitte. De weersvoorspellingen lijken voor dit kalenderjaar vooralsnog milder te zijn.

🛍️ Lees ook De supermarkten in Heemskerk mogen langer openblijven

Dit is het programma

Het exacte programma van moet nog bekend worden gemaakt. Gasten mogen in ieder geval het onderstaande verwachten.

Dansdemo’s
Dansworkshops
Oldtimers
Een pop-up-barbershop
Rock-n-roll-bands

Meer info wordt ter zijner tijd bekendgemaakt op de website van de organisatie. Hou deze dus goed in de gaten.

Oldtimers

Heb je zelf een oldtimer en wil je deze graag laten zien tijdens het festival? Dat kan. De organisatie is namelijk nog op zoek naar mensen die hun wagen willen tentoonstellen. Het is daarbij ook mogelijk om vanuit je kofferbak te verkopen.

Reserveer een plekje in het centrum door een mailtje te sturen naar oldtimer@rockandrolldonkeys.nl.

Dit is de datum waarop Rock ‘n Roll Donkeys plaatsvindt

Het festival vindt plaats op zaterdag 15 juni van 12:00 tot 17:00. De locatie is het centrum van Heemskerk. Ben jij ook van de partij?

Vanaf medio september 2024.