Zoeken

‘Weg achter de geraniums om nieuwe, mooie momenten te beleven’

Gouden Dagen Beverwijk
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Alle ouderen in Beverwijk zijn uitgenodigd voor de Gouden Picknick: een initiatief van Gouden Dagen Beverwijk waarmee ouderen uit hun isolement worden gehaald.

Dit is de Gouden Picknick

Op woensdag 19 juni vindt voor de eerste keer in Beverwijk de Gouden Picknick plaats. Van 12:00 tot 16:00 wordt de tuin van Huis ter Wijck omgetoverd voor een gezellig samenzijn, inclusief minimarkt en uiteraard voldoende eten en drinken.

‘We hebben een verhalenverteller met muzikale begeleiding, er komt een goochelaar en De Plaatjesdraaierij zorgt voor de muzikale gezelligheid’, vertelt Jolanda van Dam, Coördinator Gouden Dagen. ‘Alle ouderen die woonachtig zijn in Beverwijk zijn uitgenodigd om een kaartje te kopen.’

Tijdens deze middag staan ontmoetingen centraal. Aanwezigen kunnen genieten van muziek, lachen om een straatartiest, snuffelen op de minimarkt of gewoon een patatje halen.

Dit zijn de initiatiefnemers

De Gouden Picknick is een initiatief van Gouden Dagen Beverwijk: een instantie die ouderen een leuke middag wil bezorgen.

‘We willen ouderen uit hun isolement halen en hopen dat ze achteraf terugkijken op een leuke middag’, aldus Van Dam. ‘Weg achter de geraniums om nieuwe, mooie momenten te beleven’

Vanaf medio september 2024.