Zoeken

Lions Club Beverwijk strikt Bonnie St. Claire voor vier optredens voor ouderen

Boy Tijbosch
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De zangeres, bekend van hits als Pierrot en Dokter Bernard, staat eind juni onder meer op de bühne in de woonzorgcentra Elsanta, Huis ter Wijck en Lommerlust.

Het Muziekfestijn is een jaarlijks terugkerend fenomeen in Beverwijk en omstreken. Hierbij trakteren de initiatiefnemers van de Lions Club Beverwijk de ouderen van Beverwijk ieder jaar weer op een grote naam uit het Nederlandse muzieklandschap.

Hoewel – ieder jaar… De coronapandemie gooide voor eventjes roet in het eten, maar tot en met 2019 gold het Muziekfestijn ieder jaar weer als een groot succes.

In 2023 werden de optredens weer opgepakt met een optreden van het duo Saskia & Serge.

Zo ziet het Muziekfestijn er dit jaar uit

De Lions Club Beverwijk heeft inmiddels aangekondigd dat Bonnie St. Claire de artiest is die tijdens de 2024-editie van het Muziekfestijn die muzikale omlijsting verzorgt. St. Claire, die in werkelijkheid Bonje Cornelia Swart heet, treedt in totaal vier keer op.

Dat begint op woensdag 26 juni in het woonzorgcentrum Lommerlust: een optreden dat wordt geopend door burgemeester Smit. Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni volgen respectievelijk de woonzorgcentra Elsanta en Huis ter Wijck (foto).

St. Claire sluit de mini-tournee door Beverwijk af met een optreden in Nieuw Akerendam. De leden van de zogeheten Club van 50 krijgen daarbij de mogelijkheid tot een meet and greet.

Alle optredens hebben ook een voorprogramma: het Heemskerkse koor Dolorosa.

Vanaf medio september 2024.