Zoeken

IJmonders organiseren Politiek Café: meepraten over (jeugd)criminaliteit en overlast

Hans Blomvliet
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Verschillende delen van Heemskerk, Beverwijk en Velsen hebben te maken met overlast veroorzaakt door steeds jonger wordende groeperingen. Het Politiek Café op 26 juni bespreekt mogelijke oplossingen met lokale én landelijke gesprekspartners.

Dit gaat er gebeuren

Het Politiek Café vindt plaats op woensdag 26 juni in Grand Cafe La Citadel in Heemskerk. Tijdens deze bijeenkomst wordt er gesproken over de aanpak van (jeugd)criminaliteit, overlast in de IJmond en mogelijke manieren om hiermee om te gaan.

In het Café komen zowel lokale als landelijke onderwerpen aan bod. 

De lokale aspecten worden bespoken met burgemeester Smit van Beverwijk en Anita Perré, gemeenteraadslid voor de VVD Heemskerk. 

De landelijke invalshoek wordt doorgenomen met Tweede Kamerlid Ingrid Michon en Laura de Ridder, voorlichter bij Stichting Halt.

Het Politiek Café is een initiatief van voormalig VVD-wethouder Gaatze de Vries, VVD-medewerker en psychologiestudent Jesse de Groot en marktonderzoeker Jan Mulder.

Zo kun je meepraten

Meepraten over de aanpak van (jeugd)criminaliteit en overlast in de IJmond? Dat kan. 

Kom hiervoor op woensdag 26 juni naar Grand Cafe La Citadel in Heemskerk. Het Politiek Café begint om 20:00. Aanmelden is niet nodig.

Vanaf medio september 2024.