Zoeken

Eerste uitreiking Ondernemersaward IJmond aangekondigd: duurzame, inclusieve en economische gezonde bedrijven gezocht

Picture of Sabrina Koster

Sabrina Koster

Is jouw bedrijf bewust bezig met economisch gezond, duurzaam en inclusief ondernemen? Dan kun je kans maken op de allereerste Ondernemersaward IJmond. Ondernemersvereniging (OV) IJmond, IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond zijn samen op zoek naar dé IJmondse ondernemer van 2024. Aanmelden voor de verkiezing kan tot 20 juli 2024.

Zo werkt het

Interesse? Geef jezelf allereerst op via de website van OV IJmond. OV IJmond, IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond komen hierna op bezoek. Een jury hoort vervolgens het verhaal aan en laat weten of je genomineerd bent. Uit de genomineerden kiest een vakjury uiteindelijk de winnaar.

De jury bestaat uit de voorzitter van OV IJmond, de wethouders die voorzitter zijn van IJmond Werkt! en Omgevingsdienst IJmond en de oud-winnaar van de IJmond Werkt! Award en de IJmond Duurzaam Award.

Hieraan moet je voldoen

  • Het bedrijf moet gevestigd zijn in de IJmond.
  • Het bedrijf moet drie jaar bestaan.
  • Je mag geen overheidsschuld hebben, zoals de omzetbelasting of de NOW.
  • Het bedrijf moet personeel in dienst hebben met een Indicatie Banenafspraak, Indicatie beschut werken of een sociale werkvoorziening.
  • Het bedrijf moet actief bezig zijn met maatregelen rondom circulaire economie, duurzame elektriciteit of warmte.
  • Het bedrijf moet zijn duurzame waardes actief uitdragen naar de regio.

Dit levert het op

Als de onderneming genomineerd wordt, ontvang je een bedrijfsvideo als cadeau. Daarnaast wordt je bedrijf uitgelicht door De IJmondiaan en op de socials van de organisatie.

De award zelf wordt tijdens een regionaal congres in november uitgereikt – in aanwezigheid van ongeveer tweehonderd regionale ondernemers.

Vanaf medio september 2024.