Zoeken

Beverwijk viert honderdste harddraverij met optreden Dries Roelvink

Perskit
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Het optreden van de volkszanger vindt plaats op donderdag 27 juni tijdens het Stadsfeest Beverwijk. Roelvink opent daarmee officieel de jubileumeditie van de kortebaandraverij op de Breestraat.

Bos Media Services

Dit gaat er gebeuren

De jaarlijkse kortebaandraverij op de Breestraat vindt dit jaar voor de honderdste keer plaats. Reden genoeg om er een extra groot feest van te maken. Daarom bestijgt niemand minder dan de populaire volkszanger Dries Roelvink het podium op de Breestraat.

Het optreden start om stipt 13:30 en functioneert als een startsein voor de paardenkoers. Na afloop van het optreden gaat alle aandacht uit naar de traditionele harddraverij.

Meer muziek

Roelvink is bij lange na niet de enige muzikale act die tijdens het Stadsfeest Beverwijk op de bühne staat.

De optredens beginnen op woensdag 26 juni met onder meer een performance van The Tour: een van de populairste coverbands van Nederland met ruim vijftienhonderd optredens in twintig jaar tijd. Het laatste optreden is van After Beatles: op zondag 30 juni in Café Camille.

Andere, opvallende acts die tijdens het Stadsfeest Beverwijk optreden zijn Danny Froger (vrijdag 28 juni bij Café Asgard en Notelle Bar) en Gerard Joling (zaterdag 29 juni in de Zeestraat).

Bos Media Services

Dit zijn de kosten

Het optreden van Dries Roelvink is, net als alle andere optredens tijdens het Stadsfeest Beverwijk, helemaal gratis. 

Bezoekers wordt wél gevraagd om plastic drinkbekers op een correcte manier in te zamelen. Het Stadsfeest Beverwijk heeft hiervoor het inmiddels bekende en gangbare retoursysteem in het leven geroepen.

Vanaf medio september 2024.