Zoeken

Albert Heijn Wijkerbaan heropent onder grote belangstelling

Albert Heijn Wijkerbaan
Albert Heijn
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De Albert Heijn op de Wijkerbaan was de afgelopen twee weken gesloten, maar trok het eerste uur na heropening maar liefst 750 geïnteresseerde bezoekers.

Dit is er in de afgelopen twee weken gebeurd

Het filiaal van supermarktketen Albert Heijn in het Beverwijkse winkelcentrum Wijkerbaan sloot op dinsdag 14 mei om 17:00 haar deuren voor een grootschalige verbouwing.

Die sluiting verliep bijzonder – op een positieve manier. Alle gekoelde artikelen die op dat moment nog in de schappen lagen, zijn namelijk gedoneerd aan de Voedselbank IJmond-Noord.

De Voedselbank keerde zodoende met een goedgevulde bus vol artikelen terug naar haar loods. Daar hebben vrijwilligers de spullen uitgezocht en verdeeld over vier verschillende uitgiftepunten, zo is te lezen op hun Facebook-pagina.

Vervolgens is de Albert Heijn Wijkerbaan volgens planning verdergegaan met de verbouwing. De winkel heeft op sociale media meermaals gedeeld hoe deze verbouwing eruit zag. De in de IJmond erg bekende vestiging leek daarbij meer en meer op een loods – en niet op een filiaal van een supermarktketen.

🛒 Lees ook De supermarkten in Heemskerk mogen langer openblijven

Dit is er veranderd in de Albert Heijn op de Wijkerbaan

Tot nu. Precies twee weken na de sluiting, op dinsdag 28 mei om 11:00, heropent de supermarkt haar deuren onder grote belangstelling. Naar schatting is de nieuwe winkel in het eerste uur na de opening al door zo’n 750 bezoekers bezocht.

De winkel heeft nu onder meer een nieuwe inrichting, een groter aanbod én de mogelijkheid om contant te betalen bij de zelfscan.

‘Klanten vinden het fijn dat de winkel weer open is’, meldt supermarktmanager Ron Kruk tegenover Nieuws.nl. ‘De nieuwe inrichting en mogelijkheden vallen in goede aarde. Wij zijn blij met al die positieve reacties.’

Wil je zelf zien wat de veranderingen zijn? Dat kan – uiteraard. Je vindt het filiaal van Albert Heijn op Wijkerbaan 2 in Beverwijk. De winkel is open van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 22:00.

Bron: Nieuws.nl

Vanaf medio september 2024.